Om JM Handel

Som transportmægler er man ikke blot forhandler af biler og transportmateriel. Vi sætter en ære i at finde den rigtige bil til dit behov. Den billigste bil i købet er ikke altid den billigste for dig. 
Vi har mulighed for at levere nye varebiler med forskellige opbygninger – kassevogne, lad biler eller hvad der passer til dit behov. 
Også lastbiler kan vi levere nye eller brugte, og med den opbygning der passer til dig.

Vi finder lige præcist den bil du mangler, hvis vi ikke har den på pladsen.

Er din forretning blevet for stor eller trænger den til en justering, så kan vi tilpasse din vognpark til fremtiden. Finansiering eller hjælp med belåning er en del af det vi arbejder med, så din forretning bliver mest rentabelt. Det er ofte småting, som med den rette udnyttelse gør en stor forskel. Er økonomien blevet for stor en belastning, så hjælper vi også gerne med bogføring eller anden regnskabsmæssig assistance. 

Vi arbejder for banker og finansieringsselskaber, og afhenter materiel hos deres kunder. Vi opbevarer maskiner og andet materiel til salg, og vores lagerhal rummer også regnskaber og ting for advokater, som skal opbevares i kortere eller længere tid.